استوری یکی از انقلابی ترین امکانات اینستاگرام به شمار می‌رود که از زمان راه‌‌ اندازی آن با استقبال شدید کاربران مواجه شده است. چرا که دیگر برای به اشتراک گذاشتن بخش های جذاب زندگی خود با دیگران نیاز به ایجاد پست ندارید. در این روش شما برش هایی از زندگی خود(story) را در قالب فیلم، عکس یا متن با فالوئرهای خود به اشتراک می‌گذارید.

بخش زیادی از فالوئرهای همه ما افرادی هستند که شناخت زیادی از آنها نداریم و طبیعتا تمایلی هم نخواهیم داشت که این افراد از نکات شخصی زندگی ما آگاه شوند.

اینستاگرام به تازگی از قابلیتی رونمایی کرده است که در آن کاربران می‌توانند مجموعه ای از فالوئرهای خود را انتخاب کرده و آن ها را به عنوان کلوزفرند(close friend) خود انتخاب کنند.

این امکان که کلوز فرند(رفیق جینگ 🙂 ) نام دارد فعلا در انتشار استوری فعال است  و احتمال دارد این قابلیت برای انتشار پست ها نیز ایجاد شود.

راه‌اندازی کلوزفرند close friend در اینستاگرام

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

1. برای استفاده از این قابلیت کافیه به منوی اینستاگرام رفته و گزینه کلوزفرند close friends را انتخاب کنید.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

2. با استفاده از لیست موجود کاربرانی را که می‌خواهید به لیست اضافه(Add) کنید

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

3.  همچنین اگر زمانی پشیمان شدید، می‌توانید آن کاربر را از لیست خود حذف(remove) کنید.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

4. در هنگام گذاشتن استوری نیز دو گزینه برای انتشار وجود دارد. یکی برای  دوستان نزدیک یا کلوزفرند و دیگری استوری عادی که همه دنبال‌کنندگان شما می توانند آن را مشاهده کنند.

نکته جالب توجه در این میان این است که هرچند شبکه های اجتماعی در حال افزایش مشارکت بیشتر و ایجاد ارتباط گسترده‌تر میان کاربران هستند اما در این میان نیز به حریم شخصی کاربران اهمیت ویژه ای می‌دهند به طوری که سعی  در جداسازی دنبال کنندگان خاص اشخاص را دارند و در همین راستا اینستاگرام این قابلیت را به عنوان کلوزفرند (close friends) معرفی کرده است.

تا قبل از این قابلیت کاربران می توانستند از تنظیمات اینستاگرام استوری را از افراد خاصی پنهان کنند و هردفعه برای انتشار استوری و پنهان کردن از افراد خاص باید این کار را انجام می دادند که با اپدیت جدید اینستاگرام این قابلیت به صورت بهتر و کاربردی تر ارائه شده است.

در کلوزفرند(close friends) کاربران لیستی از دوستان صمیمی یا خاص خود را در یک گروه قرار می دهند و فقط برای این گروه خاصاستوری هایشان را منتشر می کنند و هم چنین می توانند این استوری را هایلات کرده و کسانی که در این لیست خاص قرار دارند استوری  هایلات (highlight) شما را که به حالت خاص  منتشر کردید، مشاهده کنند.

علاوه بر این نگران نباشید، فالوور های شما متوجه نمی شوند که شما چه کسانی را در لیست دوستان نزدیک خود(کلوزفرند) قرار دادید و نمی‌توانند در خواستی برای حضور در این فهرست به شما ارسال کنند.

9 دیدگاه

  • ربات افزایش فالوور
    ربات افزایش فالوور

    ممنون مطلب خوب و کاملی بود

    • محمد حسین قپانداران
      محمد حسین قپانداران

      ممنون از لطف شما
      امیدواریم که براتون کاربردی بوده باشه.

  • مجتبی صالحی
    مجتبی صالحی

    سلام پستی که گذاشته میشه رو همه میبینن یا همون کلوز فرندها؟

    • محمد حسین قپانداران
      محمد حسین قپانداران

      سلام
      این رو میتونید خودتون انتخاب کنید که فقط کلوزفرندها ببینند یا همه فالوئرهاتون.

  • صایب صفری
    صایب صفری

    سلام
    من‌ پست رو به صور igtv گداشتم وبی متاسفانه همه نمیتونن ببیننش، مشکلش چیه؟
    ایا پستی که کلوز فرند گذاشتم میتونم دوباره به حالت عادی برگردونم

    • وحید قپانداران
      وحید قپانداران

      خیر در حال حاضر همچین امکانی از سوی اینستاگرام وجود ندارد

  • خرید اينترنتی
    خرید اينترنتی

    مطلب بیان شده بسیار عالی بود و محتوای مفید و نکات خاص اینستاگرام را در قالبی دقیق بیان نموده اید .. موفق و پیروز باشید

  • سامی
    سامی

    نمیشه کاری کرد که استوری برای کلوز فرند به صورت استوری عادی بره و اونا نفهمند که تو لیست دوستان صمیمی هستند

    • یزدان جمشیدی یگانه
      یزدان جمشیدی یگانه

      سلام وقتتون بخیر
      خیر این امکان وجود نداره.

دیدگاه خود را بنویسید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. موارد ضروری ستاره زده شده اند *